Op zaterdag 27 januari was het zover; Julia Z, Thijmen, Silvan, Julia B, Jeroen, Casper, Robin, Nikki en Marcel werden een echte welp en welpenleiding! Deze nieuwe welpen werden vandaag geïnstalleerd. Als je geïnstalleerd wordt verwelkomt de welpenhorde je als lid van de scouting. Tijdens de installatie hebben de nieuwe welpen opdrachten gedaan die door de andere welpen waren verzonnen. Er was een mega hindernisbaan gebouwd op het veld met een touwendoolhof, wiebelbruggen, tunnels en zelfs een racewagen en een wip.

Na de inspannende activiteiten was het tijd voor het officiële gedeelte van de installatie. Julia Z, Thijmen, Silvan, Julia B, Jeroen, Casper, Robin, Nikki en Marcel werden om de beurt naar voren geroepen. Ze moesten hun linkerhand op de vlag leggen en met de rechterhand de welpen saluut maken. De welpenbelofte werd door Gertjan voorgezegd en dan konden ze hem nazeggen. Als ze de belofte hadden afgelegd waren ze klaar met de installatie en kregen ze een das, nieuwe dasring en de bijbehorende insignes voor op de ScoutFit. Hiermee hebben we er weer 6 echte welpen en 3 welpenleiding bij en daar zijn wij hartstikke blij mee! Welkom Julia Z, Thijmen, Silvan, Julia B, Jeroen, Casper, Robin, Nikki en Marcel! Veel plezier bij de welpen.

De foto's van het installeren zijn hier te vinden en in het fotoalbum!

Originele foto's zijn te bestellen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Muriel

Wie is online

We have 3 guests and no members online