Vrijdagavond 7 oktober waren alle leden en hun ouders aanwezig in basisschool de Wegwijzer om te kijken naar de fotopresentaties van de zomerkampen van alle speltakken. Deze avond keken we naar de fotopresentatie van het beverlogeerweekend, welpen-, scouts-, explorers-, en roverscoutszomerkamp. Iedereen had het erg naar zijn zin gehad en het was leuk om de foto's weer terug te kijken en om te zien wat de andere speltakken gedaan hadden.

Voordat we begonnen werd de leiding bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar met een stuk chocolade. Ook werd er aandacht besteed aan andere vrijwillige activiteiten zoals de schoonmaak van het clubhuis. Wil jij ook een handje helpen kijk dan hier! Na de presentatie van het scoutszomerkamp kwamen Leo en Jolanda naar voren. Die hebben na heel wat jaren leiding te zijn geweest afscheid genomen van de scouts. Leo blijft nog actief bij de damherten als praktijkbegeleider en Jolanda gaat meehelpen met de schoonmaak van het clubhuis. Leo en Jolanda, heel erg bedankt voor jullie jarenlange inzet en veel plezier met alle foto's die jullie hebben gekregen vanavond!

Tijdens deze avond werden ook de winnaars bekend gemaakt van de verkoop van de loten van de Scouting Loterij. Iedereen die zijn best heeft gedaan krijgt een oorkonde of een naambandje. Lars en Rosalinde hadden allebei 30 loten verkocht en daarom krijgen zijn de bestseller Badge! Goed gedaan allemaal en natuurlijk heel erg bedankt voor jullie inzet!

De foto's van deze avond zijn hier te vinden en in het fotoalbum van de welpen!

Vanwege de herfstvakantie hebben de bevers, welpen en scouts geen opkomst aanstaand weekend. We zien de scouts graag weer op vrijdag 21 oktober en de bevers en welpen op zaterdag 22 oktober. Iedereen een fijne vakantie gewenst!

Muriel

Wie is online

We have 82 guests and no members online