Ieder jaar gaan we op zomerkamp en hebben we minimaal twee weekendkampen. Neem eens een kijkje in het fotoalbum en bekijk daar de weekend- en zomerkampfoto's!

We gebruiken bij de welpen de website van Scouting Nederland om in te schrijven voor weekenden, Duinenmars en zomerkamp.
De gegevens van uw kind zijn bij Scouting Nederland bekend, met uw emailadres en de geboortedatum van uw kind is een account te activeren en het formulier in te vullen.

Kunt u na het inloggen de inschrijving niet terugvinden? Klik dan nogmaals op de inschrijflink om direct naar het inschrijfformulier te gaan.

Informatie welpenweekend 14 & 15 april 2018

Op 14 & 15 april 2018 zullen de welpen een weekendkamp houden op het clubhuis. Het weekend begint op zaterdag om 13:00 uur en eindigt op zondag om 15:00 uur.

Tijdens een weekendkamp beleven de welpen een avontuur in thema. Het thema blijft een verrassing totdat het weekend begint. Er is tijdens een weekendkamp in ieder geval tijd voor spelletjes, lekker eten, wandelen, kletsen, samen spelen, plezier en nog veel meer!

De welpen nemen naar het weekend hun eigen slaapspullen mee. Slapen doen de welpen samen in het spellokaal. Neem je ook je knuffel mee?

Kom je ook?!

Inschrijven voor het weekendkamp gaat digitaal. Je kan het inschrijfformulier vinden op de website en in de mail die de ouders hebben ontvangen.

Wie is online

We have 71 guests and no members online