Beste Damherten,

Bijna is het zo ver, en wordt het weekend van zaterdag 26 september tot zondag 27 september, de vijftigste verjaardag van scouting Damherten extra groots gevierd met een avontuurlijk groepsweekend! Dit jubileumweekend zal weer altijd even gezellig zijn als de andere weekenden, maar zal dit keer óók vol extra activiteiten zitten! Er wordt bijvoorbeeld een heel parcour gemountainbiked en in de avond is er een extra spannende pot lasergamen te beleven.

Bevers

Het programma voor de Bevers start op zaterdag 26 september om 13:00 en duurt tot 18:00. Omdat de bevers overdag al zoveel avonturen gaan beleven is besloten dat de bevers niet blijven slapen op het clubhuis, maar na een vermoeiende dag en met een volle buik, lekker weer naar huis kunnen. Het weekend start en eindigt op het clubhuis.

De kosten voor de deelname bedraagt €5,00 p.p.

Welpen/Scouts

Het programma voor de Welpen en de Scouts start zaterdag 26 september om 13:00, en zal duren tot zondag 27 september 16:00. Voor de welpen en scouts is het belangrijk dat ze naast een goed humeur en hun (standaard) bagage, ook een tasje met droge kleding + een handdoek meenemen waarop duidelijk hun naam te zien is (m.b.v. een sticker).  Verder zal de overnachting niet plaats vinden op ons eigen clubhuis, maar ergens anders. Daarom is het van belang om de bagage hoeveelheid zo veel mogelijk te beperken. Het weekend start en eindigt op het clubhuis.

De kosten voor de deelname bedraagt €20,00 p.p.

Explorers/Roverscouts

Het programma van de Explorers en Roverscouts start zaterdag 26 september om 09:00, en zal duren tot zondag 27 september 17:00. Ook voor de Explorers en Roverscouts is het belangrijk dat ze naast een goed humeur en hun (standaard) bagage, ook een tasje met droge kleding + een handdoek meenemen waarop duideiljk hun naam te zien is (m.b.v. een sticker). Verder zal de overnachting niet plaats vinden op ons eigen clubhuis, maar ergens anders. Daarom is het van belang om de bagage hoeveelheid zo veel mogelijk te beperken. Het weekend start en eindigt op het clubhuis.

De kosten voor de deelname bedraagt €20.00 p.p.

Opgeven

Opgeven kan vóór 12 september en doe je door de leiding van de desbetreffende speltak te mailen. De Welpen kunnen zich inschrijven via deze link: https://sol.scouting.nl/?task=as_registration&action=add&frm_id=13931. Vergeet dit dus niet te doen, want dit jubileum weekend wil je niet missen! Het weekend start en eindigt op het clubhuis.

Adres van de overnachting:

Labelterrein Staelduin
Maasdijk 168
2691NX 's Gravenzande

Met vriendelijke groet,

Commissie 50 jaar Damherten

 

Paklijst:

-          Luchtbed / matje (geen grote blauwe hoge luchtbedden, daar is niet genoeg ruimte voor)

-          Slaapzak

-          Dikke trui voor ’s avonds

-          Pyjama

-          Knuffel

-          Toilettas

-          Twee T-shirts

-          Twee paar sokken

-          Extra broek

-          Schoon ondergoed

-          Compleet uniform bij aankomst

-          Goede wandelschoenen

-          Laarzen bij regenachtig weer

-          Alles wat je verder nodig denkt te hebben

Wat je thuis mag laten:

-          Snoep

-          Elektrische apparatuur

-          Je slechte humeur

Wie is online

We have 35 guests and no members online