Verhuur clubhuis 'Scouting Damherten Leidschendam'

Voor leden en ouders van leden is het mogelijk om ons clubhuis te huren. Bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje o.i.d. Beschikbaar hiervoor zijn de ruimtes op de begane grond. Helaas wordt ons clubhuis niet verhuurd aan andere scoutinggroepen.

Het clubhuis wordt per dagdeel verhuurd. De dagdelen zijn de ochtend, middag en/of avond. Voor een dagdeel wordt 40 euro in rekening gebracht. Voor een overnachting wordt een avond en een ochtend berekend.

Reserveringen dienen met de beheerder te worden besproken, ook kunnen met hem afspraken gemaakt worden over het ophalen van de sleutel, gebruik keuken, materialen etc.

Na goedkeuring van de reservering wordt een huurcontract opgestuurd welke getekend bij de beheerder dient te worden aangeleverd. Tevens worden de verhuurvoorwaarden aan de huurder opgestuurd. In deze voorwaarden staan de algemene regels waaraan de huurder zich dient te houden tijdens het gebruik van het clubhuis.

Het bestuur behoudt het recht om verhuur te weigeren zonder opgaaf van redenen.

Voor vragen of een reservering stuur een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wie is online

We have 9 guests and no members online