Scouting Damherten Leidschendam biedt al meer dan 50 jaar leuke en uitdagende activiteiten aan kinderen tussen de 5 en 23 jaar. Bij scouting staat samen spelend leren voorop. Scouting werkt alleen maar met vrijwilligers. Momenteel zijn er drie vacatures bij onze scoutinggroep. Kom jij ons team versterken of weet jij iemand die dat leuk vindt?

Vrijwilligers vacature Bestuursfunctie
Ben jij ouder dan 25 jaar, heb je oog en oor voor wat er in een groep gebeurd en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stop dan nu met zoeken! Want wij zoeken jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar bestuursleden die mee willen denken over verschillende onderwerpen die betrekking hebben op onze scoutinggroep. Interesse in een bestuursfunctie? Voor meer informatie over een leuke functie in het bestuur kan je een mail met jou motivatie sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vrijwilligers vacature Leiding
Als leidinggevende bij één van de leeftijdsgroepen (speltakken) zorg je, samen met de rest van het team en de teamleider, voor een te gek programma voor de kinderen of jongeren, waarbij meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Elke speltak draait één keer per week. Buiten deze 'opkomsten' bereid je als leidingteam het programma en de eventuele kampen voor. Voor een functie als leidinggevende geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Vacature beverleiding m/v
Bevers zijn kinderen van 5 t/m 7 jaar en hebben op zaterdagochtend van 10:00-12:00 uur hun opkomst. Beverleiding zijn kost je ongeveer 3 uur per week.

Vacature welpenleiding m/v
Welpen zijn kinderen van 7 t/m 11 jaar en hebben op zaterdagochtend van 10:00-12:00 uur hun opkomst. Welpenleiding zijn kost je ongeveer 3 uur per week.

Veel voorkomende leidingtaken:

- Organiseren van gevarieerde activiteiten.
- Samenwerken met een leuk en gezellig team.
- Begeleiden van kinderen bij het scouting spel.
- Je speelt incidenteel een (scouting)figuur.
- Proactief meedenken met de ontwikkeling van scouting.
- Vergaderingen bijwonen en meedenken met verschillende onderwerpen.

Wat levert het jou op?

- Leuke invulling van je vrije tijd.
- Mogelijk om je (persoonlijk) te ontwikkelen binnen de Scouting Academy.
- Gezellige sfeer
- Een veilige plek om te leren
- Extra uitdagende activiteiten voor de leiding zoals een teambuilding of een barbecue

Wat vragen we van jou?

- Je hebt enige ervaring met kinderen tussen de 4 en 12 jaar.
- Je hebt affiniteit met de doelgroep/scouting.
- Je bent creatief
- Je bent flexibel
- Je kan samenwerken

Voor meer informatie over deze leuke functie kan je een mail met jou motivatie sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Natuurlijk onderschrijf jij als (toekomstig) lid de doelstelling van Scouting en heb je er geen bezwaar tegen dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor je wordt aangevraagd.

 

Wie is online

We have 56 guests and no members online