Elke vrijdag en zaterdag heeft Scouting Damherten voor alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar een actief en uitdagend programma. Dat kan een speurtocht zijn, een hike lopen, knutselen, een kampvuur bouwen, een playbackshow houden, een cool bouwwerk bouwen om in te slapen en zo kunnen we nog veel meer bedenken.

Lijkt het jou leuk om samen met andere jongens en meisjes van jouw leeftijd veel plezier te hebben en avontuur te beleven?! Kom dan eens een keer kijken! Hier vindt je de verschillende leeftijdsgroepen en gegevens om contact op te nemen.

Plezier staat bij Scouting voorop. Maar Scouting is meer. Bij Scouting verkennen kinderen en jongeren de wereld om zich heen. Ze verleggen steeds hun grenzen. Eerst nog speels, later avontuurlijker en met meer uitdaging. Spelenderwijs leren ze hun eigen verantwoordelijkheid kennen. Ze worden zelfstandig en nemen hun eigen beslissingen. Zo helpt Scouting kinderen bij het ontwikkelen van hun persoonlijkheid.

Inschrijven bij Scouting Damherten Leidschendam
Laat uw kind de uitdaging aan gaan door drie keer vrijblijvend te komen kijken en meedoen! Daarna beslist u en uw kind of het lid wilt worden of niet. Inschrijven bij Scouting Damherten kunt u door dit inschrijfformulier (link) te downloaden en in te leveren bij de speltakleiding.

Na inschrijving zal naast de maandelijkse contributie ook het installatiegeld van €18,50 van uw rekening worden afgeschreven. Bij de installatie zal uw kind dan een groepsdas, een dasring met logo, een naambandje en borstzakinsignes ontvangen. U dient zelf via de Scoutshop een blouse aan te schaffen.

Vragen over de inschrijving of over het uitschrijven van uw kind?
Voor vragen over de inschrijving of uitschrijving van uw kind kunt u contact opnemen met de penningmeester. De opzegtermijn is 1 maand en opzeggingen kunnen alleen schriftelijk worden gedaan ter attentie van de penningmeester. Bij opzegging vragen we u ook de speltakleiding op de hoogte te brengen.

Penningmeester Scouting Damherten
NL04 INGB 0000 2426 42
Veenweg 142
2493ZB Den Haag
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wachtlijst
Bij de welpen is er momenteel een wachtlijst.

Wie is online

We have 54 guests and no members online